Tentang Iskandar Zulkarnain dan kemunculan Yakjud dan Makjud..

Ustaz Zainul Asri Ramli Kuliah Kitab Bahrul Mazi(Hadis 29) Ustaz Muhammad Alexander bertajuk Yakjuj & Makjuj

Tuesday, November 20

DICULIK DAN DIPINDAHKAN KE BENUA LAIN

DICULIK DAN DIPINDAHKAN KE BENUA LAIN
Kisah kecepatan UFO bergerak memindahkan
mangsanya dalam jarak ribuan kilometer.


Beberapa orang yang diculik oleh UFO mendapati dirinya berada di tempat lain yang jaraknya ribuan kilometer dari tempat mereka diculik. Dalam waktu yang begitu singkat tentulah ia tidak masuk dek akal.

Tetapi begitulah, hampir semua orang yang pernah diculik oleh makhluk UFO tidak sedar dengan apa yang terjadi pada dirinya dan bagaimana mereka dipindahkan dalam masa sekelip mata. Apatah lagi peristiwa itu berlaku ketika tamaddun manusia masih di abad pertengahan.

Kejadian yang sama telah terjadi kepada seorang pelayan hotel yang sedang berjalan balik ke rumahnya di Bahia Blanca, Argentina pada pagi hari 4hb. Januari 1978. Pelayan itu bernama Carlos Diaz, dia sedang menghayun langkah sambil bersiul-siul seronok, maklum sajalah sudah habis kerja dan kebetulan hari itu mendapat tip agak banyak dan pada masa yang sama seorang gadis yang sudah begitu lama dia cuba berkenalan telah bersetuju untuk keluar dengannya pada malam minggu ini. Dia masih berkhayal dengan kata-kata rayu yang dia lafazkan ke telinga perempuan itu, ketika itu juga tiba-tiba matanya disilaukan oleh segumpal cahaya yang terang dan pada masa itu juga dia terdengar bunyi seperti gelombang radio.

Dia merasa seolah-olah udara dan jalan bergoncang dan bergetar sangat kuat. Tidak semena-mena dia terangkat ke udara oleh sesuatu tenaga. Setelah dia berada kira-kira 3 meter dari atas tanah dia melihat ke bawah, dia merasa takut dan
terus pengsan. Apabila dia sedar kembali dia mendapati dirinya berada dalam sebuah benda berbentuk bulat yang bersinar terang. Seolah-olah sedang bermimpi dia melihat 3 makhluk berkulit hijau berdiri dekat dengannya. Tapi dia tahu dia bukan bermimpi. Waktu itu tiga makhluk itu tidak bersuara. Kemudian mereka mencabut beberapa helai rambut Carlos j dan Carlos langsung tidak merasa sakit.

Empat jam kemudian Carlos ditemui tergolek di sebuah jalan di bandar Buenos Aires yang 800 kilometer jauhnya dari Bahia Blanca, Carlos dalam keadaan antara sedar dengan tidak. Beg yang dibawanya berisi pakaian kerja dan sebuah surat khabar yang diterbitkan di Bahia Blanca yang dibeliya pagi tadi terletak disisinya. Surat khabar itu menjadi bukti bahawa Carlos benar-benar berada di Bahia Blanca pagi tadi, sebab suratkhabar Bahia Blanca itu tidak dijual dan tidak diedar di Buenos Aires. Pelik! Memang Pelik!

Pelayan itu segera dibawa ke hospital di mana para doktor yang memeriksanya menyatakan kesihatannya baik, dia hanya mengalami keadaan terkejut. Mana tidak terkejut kalau begitu peristiwanya, mujur juga Carlos hanya terkejut, kalau or-ang lain mungkin boleh terberak pandu. Ketika itu keuarga Dr. Geraldo sedang bersiar di satu kawasan dekat dengan Bahia Blanca juga, di Argentina. Tiba-tiba dia dan isterinya terasa seperti disihir dan mereka berada dalam keadaan sekitar telah berubah. Keadaan tempat itu agak asing dan mereka tidak pernah sampai di situ, sehinggakan mereka tidak tahu lagi jalan mana harus dimasuki.

Mereka pun berhenti untuk terkencing dalam seluar.....
Tetapi para doktor tersebut tidak mengerti bagaimana rambut Carlos boleh dicabut tanpa merosakkan akarnya.

Tujuh tahun sebelumnya, Dr. Geraldo Vidal dan isterinya telah dipindahkan ke satu tempat yang sangat jauh sewaktu mereka masih berada di dalam kereta yang sedang mereka terpesona, menjadi bingung-bingung dan seakan-akan tidak sedarkan diri terhadap apa yang sedang berlaku di sekelilingnya. Semuanya itu berlaku dalam masa beberapa detik saja. Setelah bingung dan rasa terpesona itu selesai, mereka mendapati diri mereka masih sedang memandu kereta tapi jalan dan pemandangan alam bertanya di mana mereka berada sekarang. Jawapan yang mereka dengar membuatkan mereka terkejut besar. Mereka berada di Mexico yang jaraknya lebih kurang 3,000 kilometer dari Bahia Blanca. Macam mana boleh terjadi begini?
Mereka sendiri tidak tahu nak terangkan bagaimana mereka bersama-sama kereta yang dipandu itu boleh yang tidak bingung! Seorang berpindah tempat sehingga tentera berpakaian lengkap 3,000 kilometer dalam masa sesaat saja. Mereka tidak mengalami disinari cahaya terang ataupun merasa terangkan ke udara sebagaimana pelayan hotel itu tadi. Mereka cuma terasa macam dipukau seketika.

Seorang lagi yang mengalami peristiwa pelik ialah Jose Antonia Da Silva. Dia menghilang dari Victoria, Brazil pada 9hb. Meri 1969 dan ditemui dalam keadaan bingung dan bodoh seperti orang gila dan berjalan tak tentu arah di Bebedouro, 800 kilometer jauhnya dari Victoria.

Dia memberitahu ada makhluk-makhluk yang tingginya 120 sm telah mengangkatnya dari tanah dan membawanya ke planet lain sebelum melepaskan dia semula ke bumi. Orang-orang Brazil terpaksa mengakui bahawa sesuatu yang ganjil telah berlaku ke atas Da Silva, kerana dia benar-benar dalam keadaan takut tak tentu pasal. Matanya sekejap sekejap memandang ke arah langit dan apabila ternampak saja cahaya terang dia menjadi takut.

Kisah yang lebih ganjil lagi terjadi pada 25hb. Oktober 1953. Pada hari itu seorang askar pengawakl istana Gabenor Filipina sedang berjalan mundar mandir di sebuah lapangan di Mexico City dalam keadaan bingung. Bayangkanlah siapa dengan uniform berada di bandar Mexico. Dia berseragam lengkap dengan membawa senjata. Malah orang-orang Mexico yang melihat dia pun turut jadi bingung. UFO ni betul-betul lah menganiayakan orang. Ketika ditanya, askar itu memberitahu yang dapat dia ingat pada hari itu dia sedang bertugas depan istana Gabenor di Manila Filipina. Dia sendiri tidak tahu bagaimana dia boleh sampai di Mexico City. Suatu tempat yang belum pernah dikenalinya langsung dan belum pernah dia datang sebelumnya kerana jaraknya dengan Manila ialah kira-kira 15,000 kilometer. Lagipun kalau hendak dikatakan askar itu menaiki kapal terbang, dalam tahun 1953 mana ada kapal terbang dapat terbang secepat itu?

Satu lagi peristiwa, kisahnya berlaku di Portugal pada tahun 1655, seorang pedagang dari Goa yang terletak di PantaiTimur India. Pedagang itu telah dibakar hidup-hidup oleh Badan Penyiasat sebuah organisasi Gereja Katholik zaman dahuki yang ditugaskan mengawal dan menghapus orang-orang yang dianggap sebagai bidaah (sihir). Mengapa dia dibakar hidup-hidup? Padahal pedagang itu telah diculik oleh makhluk UFO semasa dia berada di Goa dan dilepaskan di Portugal. Tentulah pedagang itu menjadi bingung dan hairan kerana apabila dia mendapati dirinya berada di Portugal dalam masa sekelip mata sahaja. Kemudian dia disoal oleh Badan Penyiasat Gereja bagaimana dia boleh berada di Portugal, pedagang itu tidak dapat memberikan jawapan yang memuaskan sebaliknya menyatakan dia datang dengan cara yang misteri. Yang dia tahu beberapa ketika dia berdiri diluar gedungnya di India, ketika itu tiba-tiba saja dia merasa dirinya diangkat ke udara. Kemudian dia dapati dirinya berada di Portugal yang belasan ribu batu jauhnya dari India. Pedagang India itu dituduh mempunyai ilmu ghaib dan sihir lalu dia dihukum bakar hidup-hidup.

Seorang pengawal istana di Manila Filipina tiba-tiba dipindahkan ke Brazil dalam sekelip mata. Tidakkah Dajjal itu benar-benar suka mendajjalkan orang?


sumber: DAJJAL sudah di temui..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

----------------------------------------------------

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service

Pages

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
................ Orang tua yang tidak mempunyai ibadah, ibarat orang yang tidak ada kekayaan dunia dan akhirat ............................ Orang tua yang tidak mempunyai ibadah, ibarat orang yang tidak ada kekayaan dunia dan akhirat ...................................... Orang tua yang tidak mempunyai ibadah, ibarat orang yang tidak ada kekayaan dunia dan akhirat ..................... ..................... Allah taala memberi modal tubuh (dua) roh dan badan pandai-pandailah untuk menjadikan untung........ Allah taala memberi modal tubuh (dua) roh dan badan pandai-pandailah untuk menjadikan untung........ Allah taala memberi modal tubuh (dua) roh dan badan pandai-pandailah untuk menjadikan untung........

Taubat... itu mengumbah nafsu ( mencuci nafsu )

bazar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

'Magog' atau 'Makjujj "Khawarij" 000 injured 000 people . killed 250 2009 2010 2012. 40 hari Rasulullah s 40kms north of Khartoum 6-QUR-AN MENYIMPAN MAKLUMAT A massive 8.9 a.w wafat Adolf Hitler.. meninggalkan baki African Union peacekeeper Agama Awal Suku Aryan agen-agen Yahudi AHLI NUJUM ahli-ahli nujum air taubat Akan Di Sambut Akhirnya Kutemukan Kebenaran Aku mahu tinggalkan dunia dalam sujudku Al Arqam AL Fatihah buat AMALUDDIN DARUS Al-Mahdi Al-Quds all glaciers Allah ada dua jalan. Allah dalam Al-Quran AMALLUDDIN DARUS AMALUDDIN DARUS Amaluddin Darus.Qiamat Amerika menyerang China An Israeli naval patrol killed at least Antarctica is warming Apa itu Islam? Apakah Allah dapat dikenal Arab yang asli Asal-usul Keagamaan Orang India Assad regime was Astronomers using NASA asy-syam attacked Awal Tahun ayat kursi Ayatullah Khomeini Babak Peralihan Bacaan Doa Akhir bangsa Arab Bangsa-bangsa Arab Bani Hasyim Bashar Assad membakar Beirut Not Enough Death to Go Round 1983 BERSABDA Berwudhu BILA DAJJAL TELAH KELUAR bintang ber­ekor blast in Syria's BLOG cerca Islam Bomb Attacks BOMOH Burma's Rakhine State Cairo's central Cho-i-Rong district of Thailand's Christians kill Muslims converge on the holy cities converted to islam .. Daata Darbar Shrine PAKISTAN Dabbat yang ghaib di bumi dajjal Dajjal bermaharajalela.Amaluddin Daru Dajjal telah lama keluar dalam tiga katagori DENDAM YAHUDI Derro ditemui hidup di bawah bumi Di Amerika Pada 9 Sept Dialog Antara Ahlus Sunnah dan Syiah Imamiyah DIBALIK PERANG diganggu digoda dipesong Discovery Channel - Revealed The Hajj diving gear Doa yang disuruh oleh Embah Agung untuk cucu-cicit Dongguan Great Mosque.Xining Dua Dunia Dua Dunia Gedong Songo dua kiblat earthquake Earthquake ...More than 50 egypt history egypt history Mummies Egyptian and Palestinian flags Egyptian anti-government Egyptian army soldiers Egyptians to participate emas hitam.AMALUDDIN DARUS embah agung ENAM PERKARA WANITA engkau kahwini Fatimah az-Zahra February 1 Filipino firaun fled from southern Somalia following the 7.6 magnitude food and water Free Syrian Army Galactic Super-Volcano Erupts Gambaran Neraka Dunia Gaza bound aid flotilla Genghis Khan Genghis Khan 2 gerakan Wahabi Gog and Magog Gog atau Yakjuj Gog dengan Magog golongan Sulaimaniyah Golongan Syi'ah Gunmen stormed in killing Haiti Earthquake: Chronicles of Inferno Haitian earthquake Hamas militants Hampir Akhir Zaman Hari Bakar Quran heard in the Libyan Heavy explosions helicopters massacred holy fasting .Muslim Eid al-Fitr holy fasting .Ramadan at Istiqlal mosque in Jakarta holy month of Ramadan holy month of Ramadan. Lahore Horn of Africa Hundreds of thousands gather for the Friday noon prayer at Mecca's Grand Mosque IBLIS ADALAH NENEK MOYANG SYAITAN IBLIS BELUM BER­SARA.musuh itu adalah memberi erti racun yang bisa. Ibni Taimiyah Ilmu mengenal ILMU TAUHID Imam Mahdi Imam Mahdi as IMAN Semut in Jammu Indonesia Indramayu MAKAM SELAWE INFO RENCANA SENSASI Inside Story - Peace for Darfur investigasi gus im Isa Al Masih Isa Turun ke Bumi Islamic calendar Israel Storming of Gaza aid convoy to Gaza Israeli forces Isu kalimah Allah January February 10 Jarum fitnahnya JATIM Jewish settlers of setting fire to the mosque jihadciptaan Dajjal. JIN dan ALAM GAIB JIN DI RUMAH JIN TIDUR DI BILIK KOSONG KAFIR Kaisaniyah Zaidiyah dan Imamiyah kamu adalah fakir KAMU PASTI MATI Kamu PASTI mati Kamu PASTI mati (3) Sakit keras Karya NAHMAR JAMIL Kathmandu Kaum keluarga Saudi KeArah Kebangkitan kebangkitan kembali Islam KEBERKATAN iLMU Kebrina Kinkade kegilaan manusia kehancuran Arab Kehidupan dan kematian. kejatuhan muslimin Kematian Kematian membongkar wajah sebenar dunia Kemuncak Akhir Zaman Kerajaan Tuhan [174] Kertas Wang Amerika KERUNTUHAN ARAB Keruntuhan ekonomi KETERUBATAN YAHUDI keturunan Adam Keturunan Ham Keturunan Ham Kush KHAHTHAN killing Muslims Kisah BILAL BIN RABAH konco-konconya kuburku kuman-kuman KUNCI dunia Lahore largest demonstration Madinah magnitude earthquake makhluk MAN malaikat dan jin MALANG Man dan Dabbat Manusia di Langit MANUSIA DI LANGIT dan MANUSIA DI BUMI manusia MAN Mars dan Jupiter Maryland MASJID MISTERI DI TUREN Masjid Nabawi: The Prophet's Mosque Mecca and Medina melaknat Yahudi Melihat hitungan hari puasa dari ALMANAK...jawa asli membongkar wajah sebenar dunia.jatuh sakit memesongkan manusia MEMPERBAIKI KEADAAN DUNIA Mengapa Yahudi Bijak me­ngelabui umat MENGGENAL ALLAH menggerunkan menjajah negara-negara Menjelang Babak Peralihan Menjelang wafatnya Mesir dan Hittite sering muncul berperang Millions of people MIMPI RASULLULLAH Misraim MISTERI SETAN 18 - DIBALIK PERANG Mistisisme Mogadishu's Mole People Mongol dan Tartar More than three million Muslims mosque Mount Merapi volcano..25 on October 27 Mt. Ararat Mummies Muslim Muslim Mamilla cemetery in downtown Jerusalem Muslim Rohingya Muslim Suriah National Geographic Nepalese Muslim Ramadan niat penjajahan November 20 occupied West Bank Orang Mole over Pakistan's cultural Pakistans army headquarters in Rawalpindi Palestinian killed Palestinian militants Pandanglah sifat Allah PEKERJAAN ISA pembawa panji hitam. PEMBERSIHAN RUMAH SYAITAN Penemuan Rangka Manusia Raksaksa Kaum A’d peneroka China dan Turki Quaker pengikut Dajjal Perbezaan Semut Dengan Manusia perbuatan syirik Peristiwa Di Masjidil PERKAHWINAN IBLIS perut bumi perut padang pasir pic POKOK politik dan ulamak porak peranda ekonomi PROPAGANDA Protesters remained Put dan Kanaan Qadiriya Badiriya Sufi .mosque in the village of Umm Dawban Qiamat QUAKE HITS INDONESIA quake rocked QUR-AN MENYIMPAN MAKLUMAT Raiwind on the outskirts Rakaman Dalam BaitUllah. dalam kaabah Ramadan at Istiqlal mosque in Jakarta Ramadan fast Ramadan in Jeddah Ramadan in Manila RASULULLAH SAW Rasulullah Shallallahu `alaihi wasallam Ratu Dunia read the Koran RENUNGAN KE ZAMAN SILAM retreating ripping RUMAH MAKHLUK HALUS DURJANA SEPERTI IBLIS Rusia 'Gog' Sabai'yali sakaratul maut. Salahuddin Al­Ayubi Sayidi Syeikh Muhammad AsSuhaimi Scared Sacred (2004) Scientists warn that glaciers in the Andes second largest city of Aleppo Sejarah Ngeri Penindasansyiria Semenanjung Arab Serahkan diri kepada tuan yang empunya diri. shocking image Silver Spring Sixty-third anniversary SOLATNYA Somali women Somalia government southern Indonesia Sumatra island survivors fought Syed Hussein Shahab Syed Jamaluddin AI-Afghan Syed Jamaluddin Al-Afghani Syi'ah imam dua belas Syi'ah Indonesia..Husein Shahab SYRIA; Freedom vs Dictatorship Syrian government troops using tanks Tablighi Ijtema Tahrir Square Tahrir Square 8:30am Taliban Terrorists Tanda Kemunculan Tausiah Ayah teng­gelam bumi Thariqat Embah Agung The 7.0-magnitude The Aramco Exploration the holy fasting month of Ramadan Thousands of people tiga Kutbah tipu muslihat trazedi FIRAUN trisula Tsunami hits Japan after 8.9 Tujuh Sangkakala tukang nujum TUKANG RAMAL Turki kecil tv france24 Umaiyah dan Abbasiyali umat Islam Rohingya USTAZ USTAZ AMALUDDIN DARUS USTAZ Asri Ibrahim. Rabbani meninggal dunia. Ustaz Fathul Bari Masuk Masjid SYIAH Buat Apa Ustaz Haji Shaari Mohd Yusuf UTUSAN SYAITAN WAFAT wilayah ikhlas worldwide Yahudi Yahudi dunia Yahudi menaklukkan Yak­juj (RUSia) zaman Abdul Muthalib zaman ini ZAMAN KEMUNCULAN MAHDI