Tentang Iskandar Zulkarnain dan kemunculan Yakjud dan Makjud..

Ustaz Zainul Asri Ramli Kuliah Kitab Bahrul Mazi(Hadis 29) Ustaz Muhammad Alexander bertajuk Yakjuj & Makjuj

Friday, November 2

Siapa di belakang Piring Terbang dan Segitiga Bermuda?

Siapa di belakang Piring Terbang
dan Segitiga Bermuda?


Sejak akhir-akhir ini sudah tidak kedengaran kehilangan kapal dan kapal terbang, kerana mereka tidak lagi melintasi dan mendekati Segitiga Bermuda itu dalam penerbangan atau pelayaran.

Segitiga Bermuda merupakan sebahagian barat Lautan Atlantik. Bentuknya seperti Segitiga terletak dekat pantai tenggara Amerika. Daerahnya membentang dari Bermuda di utara sampai selatan Florida. Arah timurnya dekat Bahamas m e I e w a t i Puerto Rico h i n g g a melintang ke barat 40 darjah, k e m u d i a n kembali ke Bermuda.

Mengikut beberapa pendapat pakar, piring-piring terbang itu tidak ada kaitan dengan planet-planet lain. Kalau ia makhluk planet lain, mengapa tidak ia menguasai bumi, sedangkan mereka mempunyai teknologi dan kepakaran yang mendahului manusia puluhan bahkan ratusan tahun. Lagipun buat apa mereka menyusahkan diri menempuh jutaan tahun cahaya untuk sampai kepada kita? Dan datang ke bumi pula hanya semata-mata nak buat
kajian?

Mengikut pendapat Dr. Allen J. Haneck: Apa yang terjadi di Segitiga bermuda dan Kes-kes piring terbang itu merupakan satu perbuatan makhluk yang sangat pandai dan pintar. Dia mengetahui apa yang dia buat, lalu dia membuatnya seolah-oah perkara-perkara itu bukan berasal dari bumi. Dr Moris Gasup seorang pakar fizik juga sependapat begitu, tetapi dia telah mati terbunuh dalam satu kejadian yan misteri.

Segitiga Bermuda merupakan pengkalan utama untuk peluncuran dan pendaratan piring-piring terbang. Di pengkalan besar ini sejumlah pekerja melakukan hal ini dipimpin oleh seorang komandan, seorang pengarah dan para bijak pandai yang jahat. Mereka diawasi oleh seorang raja kejahatan iaitu Iblis. Mereka b u k a n I a h Yakjuj dan M a k j u j , mereka bukan orang Jepun. Mereka sebenarnya mempunyai cita-cita untuk menguasai dunia secara teknologi dan ilmu pengetahuan.

Mengapa pula pihak tentera Amerika mengeluarkan
arahan supaya orang yang terlibat dalam penyelidikan
Firing Terbang ini merahsiakan segala-galanya, jika
tidak mereka boleh dikenakan hukuman buang
daerah dan denda?


Seorang Presiden Amerika iaitu Presiden Truman pernah mengumumkan bahawa benda-benda terbang itu bukan berasal dari Amerika Syarikat dan negara mana pun di muka bumi ini, serta ia tidak sama sekali membahayakan keamanan negara Amerika. kata Truman, "Mata Tuhan sentiasa menjaga bangsa ini" Siapa tuhan yang dimaksudkan Presiden Truman itu? Mata siapa yang sentiasa menjaga bangsa

Amerika? Presiden Truman adalah keturunan Yahudi.Dia termasuk seorang tokoh Freemason yang menganut pemikiran bahawa al-masih sebagai juru selamat. Paling hairan sekali dan menimbulkan keraguan apabila dia mengeluarkan keputusan nombor 146/B tahun 1951, ayng diperbaharui tahun 1953 dan diterbitkan dalan buletin angkatan tentera laut dan tentera udara Amerika iaitu "Semua anggota yang terlibat di dalam hal ini harus diam dan merahsiakan segala maklumat mengenai benda-benda terbang asing yang mereka terima atau mereka ketahui secara sendiri atau melalui orang lain. Menceritakan hal ini boleh d i d e n d a sebanyak 10,000 dollar Amerika serta hukuman penjara selama 10 tahun. Para juruterbang perdagangan yang cuba membuka mulut tentang perkara piring-piring terbang dan mereka yang membocorkan rahsia setiap keputusan kes UFO juga dirangkumi oleh akta yang sama itu.

Di salah satu pengkalan angkatan tentera Udara Amerika telah dikeluarkan keputusan nombor 200/2 kemudian digantikan dengan nombor 80/17 yang menyatakan bahawa tidak diperbolehkan menyebar maklumat apa pun mengenai

Mengapa kita hairan macam mana Dajjal boleh mereka
piring terbang dengan begitu hebat kecepatannya,
sebab barangsiapa bekerja, maka dia pasti
memperolehnya. Barang siapa mencari, maka
dia pasti menemuinya.UFO, kecuali maklumat yang tidak benar dan tidak boleh dipercayai. Sementara itu laporan yang dianggap rahsia itu tidak boleh diketahui oleh semua orang kecuali yang ada kepentingan dan yang ada hubungan saja.

Memandangkan bahan pembuatan piring-piring terbang itu, seluruh saksi menegaskan bahawa pesawat itu dibuat dari bahan sangat tahan panas, yang berupa logam, campuran aluminium dan plastik atau logam lain yang sangat kuat. Mungkin juga benda itu dibuat dari Magnesium asli, magnesium asli ini sangat jarang ditemui, tetapi dapat dibuat dalam keadaan tertentu dengan menggabungkan sifat keras, cahaya dan kehalusan. Selain itu bahan tersebut m e m i I i k i keistimewaan lain yang nampaknya kita tertinggal dalam menguji apa lagi menemuinya.
Disamping itu terdapat kemungkinan pembuatan piring terbang itu dari kepingan besi dengan daya magnet dalam tingkat tertentu. atau dari besi magnet. Setelah itu dibuat pesaawat yang tidak seorang pun mendahului Dajjal dalam pembuatannya. Dalam firman Allah dalam surah al-Hadid: "Dan Kami ciptakan besi yang padanya terdapat kekuatan yang hebat dan berbagai menafaat bagi manusia (supaya mereka mempergunakan besi itu) dan supaya Allah mengetahui siapa yang menolong (agama)Nya dan rasul-rasulNya padahal Allah tidak dilihatnya. Sesungguhnya Allah Mahakuat lagi Mahaperkasa." (Surah al Hadid, 57:25)

Barangsiapa bekerja, maka dia pasti memperolehnya. Barang siapa mencari, maka dia pasti menemuinya. Kemampuan akal adalah luarbiasa dan diberi motivasi kuat untuk mengenal segala sesuatu kecuali zat-zat Allah swt.

Seorang anggota polls bernama Herbert Chirmer yang pernah diculik pada bulan Disember 1967 oleh anak kapal piring terbang yang datang dari angkasa mengaku bahawa seluruh pesawat mereka bekerja berdasarkan teori kontra-elektro rnagnetik. Di tengah-tengah pesawat itu terdapat generator berbentuk kristal yang dihubungkan dengan dua tiang besar. Peralatan ini berfungsi melawan pengaruh medan magnet dan letrik dan membantu mereka dalam mengawal daya graviti.

Anak-anak kapal piring terbang itu adalah manusia biasa tetapi mereka pada asalnya diculik oleh Dajjal . Mereka diajar bercakap dengan bahasa asing yang tidak mereka tahu. Dajjal memang p a n d a i berbahasa kuno dan bahasa moden, Piring terbang bergerak dari landasan di bawah air. Yang terbesar adalah landasan Bermuda.

Dalam soal jawab dengan seorang Sepanyol yang pernah diculik bernama Chiliu.
Chiliu berkata mengenai anak kapal piring terbang,"mereka dan kita adalah sama, Mereka adalah para pemimpin masa depan. Ketika ditanya, "Dari mana agaknya mereka datang?"
Dia menjawab,"Saya tanya soalan yang sama kepada mereka tetapi mereka jawab itu tidak penting Ditanya lagi," Adakah mereka berada disini dan kemudian pergi dari sini atau mereka memang tinggal di sini?"

Dia menjawab,"Mereka memang disini selama-lamanya, mereka mempunyai banyak pengkalan, mereka sentiasa berada di sekitar kita. Memang benar, benteng-benteng Dajjal tertutup dan diterangi dengan cahaya buatan. Pernafasan dengan memakai oksijen dengan teknoloji tinggi yang lebih


Benarkah anak-anak kapal piring terbang itu
adalah manusia yang Dajjal colek?....

Sumber: Majalah DAJJAL sudah dijumpai.

1 comment:

  1. bahan bacaan yang menarik. teruskan penulisan saudara :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

----------------------------------------------------

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service

Pages

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
................ Orang tua yang tidak mempunyai ibadah, ibarat orang yang tidak ada kekayaan dunia dan akhirat ............................ Orang tua yang tidak mempunyai ibadah, ibarat orang yang tidak ada kekayaan dunia dan akhirat ...................................... Orang tua yang tidak mempunyai ibadah, ibarat orang yang tidak ada kekayaan dunia dan akhirat ..................... ..................... Allah taala memberi modal tubuh (dua) roh dan badan pandai-pandailah untuk menjadikan untung........ Allah taala memberi modal tubuh (dua) roh dan badan pandai-pandailah untuk menjadikan untung........ Allah taala memberi modal tubuh (dua) roh dan badan pandai-pandailah untuk menjadikan untung........

Taubat... itu mengumbah nafsu ( mencuci nafsu )

bazar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

'Magog' atau 'Makjujj "Khawarij" 000 injured 000 people . killed 250 2009 2010 2012. 40 hari Rasulullah s 40kms north of Khartoum 6-QUR-AN MENYIMPAN MAKLUMAT A massive 8.9 a.w wafat Adolf Hitler.. meninggalkan baki African Union peacekeeper Agama Awal Suku Aryan agen-agen Yahudi AHLI NUJUM ahli-ahli nujum air taubat Akan Di Sambut Akhirnya Kutemukan Kebenaran Aku mahu tinggalkan dunia dalam sujudku Al Arqam AL Fatihah buat AMALUDDIN DARUS Al-Mahdi Al-Quds all glaciers Allah ada dua jalan. Allah dalam Al-Quran AMALLUDDIN DARUS AMALUDDIN DARUS Amaluddin Darus.Qiamat Amerika menyerang China An Israeli naval patrol killed at least Antarctica is warming Apa itu Islam? Apakah Allah dapat dikenal Arab yang asli Asal-usul Keagamaan Orang India Assad regime was Astronomers using NASA asy-syam attacked Awal Tahun ayat kursi Ayatullah Khomeini Babak Peralihan Bacaan Doa Akhir bangsa Arab Bangsa-bangsa Arab Bani Hasyim Bashar Assad membakar Beirut Not Enough Death to Go Round 1983 BERSABDA Berwudhu BILA DAJJAL TELAH KELUAR bintang ber­ekor blast in Syria's BLOG cerca Islam Bomb Attacks BOMOH Burma's Rakhine State Cairo's central Cho-i-Rong district of Thailand's Christians kill Muslims converge on the holy cities converted to islam .. Daata Darbar Shrine PAKISTAN Dabbat yang ghaib di bumi dajjal Dajjal bermaharajalela.Amaluddin Daru Dajjal telah lama keluar dalam tiga katagori DENDAM YAHUDI Derro ditemui hidup di bawah bumi Di Amerika Pada 9 Sept Dialog Antara Ahlus Sunnah dan Syiah Imamiyah DIBALIK PERANG diganggu digoda dipesong Discovery Channel - Revealed The Hajj diving gear Doa yang disuruh oleh Embah Agung untuk cucu-cicit Dongguan Great Mosque.Xining Dua Dunia Dua Dunia Gedong Songo dua kiblat earthquake Earthquake ...More than 50 egypt history egypt history Mummies Egyptian and Palestinian flags Egyptian anti-government Egyptian army soldiers Egyptians to participate emas hitam.AMALUDDIN DARUS embah agung ENAM PERKARA WANITA engkau kahwini Fatimah az-Zahra February 1 Filipino firaun fled from southern Somalia following the 7.6 magnitude food and water Free Syrian Army Galactic Super-Volcano Erupts Gambaran Neraka Dunia Gaza bound aid flotilla Genghis Khan Genghis Khan 2 gerakan Wahabi Gog and Magog Gog atau Yakjuj Gog dengan Magog golongan Sulaimaniyah Golongan Syi'ah Gunmen stormed in killing Haiti Earthquake: Chronicles of Inferno Haitian earthquake Hamas militants Hampir Akhir Zaman Hari Bakar Quran heard in the Libyan Heavy explosions helicopters massacred holy fasting .Muslim Eid al-Fitr holy fasting .Ramadan at Istiqlal mosque in Jakarta holy month of Ramadan holy month of Ramadan. Lahore Horn of Africa Hundreds of thousands gather for the Friday noon prayer at Mecca's Grand Mosque IBLIS ADALAH NENEK MOYANG SYAITAN IBLIS BELUM BER­SARA.musuh itu adalah memberi erti racun yang bisa. Ibni Taimiyah Ilmu mengenal ILMU TAUHID Imam Mahdi Imam Mahdi as IMAN Semut in Jammu Indonesia Indramayu MAKAM SELAWE INFO RENCANA SENSASI Inside Story - Peace for Darfur investigasi gus im Isa Al Masih Isa Turun ke Bumi Islamic calendar Israel Storming of Gaza aid convoy to Gaza Israeli forces Isu kalimah Allah January February 10 Jarum fitnahnya JATIM Jewish settlers of setting fire to the mosque jihadciptaan Dajjal. JIN dan ALAM GAIB JIN DI RUMAH JIN TIDUR DI BILIK KOSONG KAFIR Kaisaniyah Zaidiyah dan Imamiyah kamu adalah fakir KAMU PASTI MATI Kamu PASTI mati Kamu PASTI mati (3) Sakit keras Karya NAHMAR JAMIL Kathmandu Kaum keluarga Saudi KeArah Kebangkitan kebangkitan kembali Islam KEBERKATAN iLMU Kebrina Kinkade kegilaan manusia kehancuran Arab Kehidupan dan kematian. kejatuhan muslimin Kematian Kematian membongkar wajah sebenar dunia Kemuncak Akhir Zaman Kerajaan Tuhan [174] Kertas Wang Amerika KERUNTUHAN ARAB Keruntuhan ekonomi KETERUBATAN YAHUDI keturunan Adam Keturunan Ham Keturunan Ham Kush KHAHTHAN killing Muslims Kisah BILAL BIN RABAH konco-konconya kuburku kuman-kuman KUNCI dunia Lahore largest demonstration Madinah magnitude earthquake makhluk MAN malaikat dan jin MALANG Man dan Dabbat Manusia di Langit MANUSIA DI LANGIT dan MANUSIA DI BUMI manusia MAN Mars dan Jupiter Maryland MASJID MISTERI DI TUREN Masjid Nabawi: The Prophet's Mosque Mecca and Medina melaknat Yahudi Melihat hitungan hari puasa dari ALMANAK...jawa asli membongkar wajah sebenar dunia.jatuh sakit memesongkan manusia MEMPERBAIKI KEADAAN DUNIA Mengapa Yahudi Bijak me­ngelabui umat MENGGENAL ALLAH menggerunkan menjajah negara-negara Menjelang Babak Peralihan Menjelang wafatnya Mesir dan Hittite sering muncul berperang Millions of people MIMPI RASULLULLAH Misraim MISTERI SETAN 18 - DIBALIK PERANG Mistisisme Mogadishu's Mole People Mongol dan Tartar More than three million Muslims mosque Mount Merapi volcano..25 on October 27 Mt. Ararat Mummies Muslim Muslim Mamilla cemetery in downtown Jerusalem Muslim Rohingya Muslim Suriah National Geographic Nepalese Muslim Ramadan niat penjajahan November 20 occupied West Bank Orang Mole over Pakistan's cultural Pakistans army headquarters in Rawalpindi Palestinian killed Palestinian militants Pandanglah sifat Allah PEKERJAAN ISA pembawa panji hitam. PEMBERSIHAN RUMAH SYAITAN Penemuan Rangka Manusia Raksaksa Kaum A’d peneroka China dan Turki Quaker pengikut Dajjal Perbezaan Semut Dengan Manusia perbuatan syirik Peristiwa Di Masjidil PERKAHWINAN IBLIS perut bumi perut padang pasir pic POKOK politik dan ulamak porak peranda ekonomi PROPAGANDA Protesters remained Put dan Kanaan Qadiriya Badiriya Sufi .mosque in the village of Umm Dawban Qiamat QUAKE HITS INDONESIA quake rocked QUR-AN MENYIMPAN MAKLUMAT Raiwind on the outskirts Rakaman Dalam BaitUllah. dalam kaabah Ramadan at Istiqlal mosque in Jakarta Ramadan fast Ramadan in Jeddah Ramadan in Manila RASULULLAH SAW Rasulullah Shallallahu `alaihi wasallam Ratu Dunia read the Koran RENUNGAN KE ZAMAN SILAM retreating ripping RUMAH MAKHLUK HALUS DURJANA SEPERTI IBLIS Rusia 'Gog' Sabai'yali sakaratul maut. Salahuddin Al­Ayubi Sayidi Syeikh Muhammad AsSuhaimi Scared Sacred (2004) Scientists warn that glaciers in the Andes second largest city of Aleppo Sejarah Ngeri Penindasansyiria Semenanjung Arab Serahkan diri kepada tuan yang empunya diri. shocking image Silver Spring Sixty-third anniversary SOLATNYA Somali women Somalia government southern Indonesia Sumatra island survivors fought Syed Hussein Shahab Syed Jamaluddin AI-Afghan Syed Jamaluddin Al-Afghani Syi'ah imam dua belas Syi'ah Indonesia..Husein Shahab SYRIA; Freedom vs Dictatorship Syrian government troops using tanks Tablighi Ijtema Tahrir Square Tahrir Square 8:30am Taliban Terrorists Tanda Kemunculan Tausiah Ayah teng­gelam bumi Thariqat Embah Agung The 7.0-magnitude The Aramco Exploration the holy fasting month of Ramadan Thousands of people tiga Kutbah tipu muslihat trazedi FIRAUN trisula Tsunami hits Japan after 8.9 Tujuh Sangkakala tukang nujum TUKANG RAMAL Turki kecil tv france24 Umaiyah dan Abbasiyali umat Islam Rohingya USTAZ USTAZ AMALUDDIN DARUS USTAZ Asri Ibrahim. Rabbani meninggal dunia. Ustaz Fathul Bari Masuk Masjid SYIAH Buat Apa Ustaz Haji Shaari Mohd Yusuf UTUSAN SYAITAN WAFAT wilayah ikhlas worldwide Yahudi Yahudi dunia Yahudi menaklukkan Yak­juj (RUSia) zaman Abdul Muthalib zaman ini ZAMAN KEMUNCULAN MAHDI