Tentang Iskandar Zulkarnain dan kemunculan Yakjud dan Makjud..

Ustaz Zainul Asri Ramli Kuliah Kitab Bahrul Mazi(Hadis 29) Ustaz Muhammad Alexander bertajuk Yakjuj & Makjuj

Thursday, December 6

DAJJAL - TUJUH RAHSIA PENTING

Rahsia Keenam
Dajjal adalah raja dan ketua yang memerintah dunia yang samar. Dia juga m e m i m p i n pemerintahan dunia Masuniyah. Dia adalah penguasa terkemuka dalam dunia yang pernah diberitakan sejak tahun 1776 lagi. Berita mengenai kedatangannya ada tercatat pada wang satu dollar Amerika. la adalah Juru Penyelamat yang Ditunggu.

Tahun 1779 merupakan saat yang tepat untuk memulakan langkah dan strategi bagi menguasai dunia, baik politiknya, ekonominya dan ideologinya. Strategi dan langkah-langkah komplot ini dikenali dengan Ancaman Yahudi (al-khatar al-yahudi). Seorang Profesor bernama Sargi Nilos telah mengarang sebuah buku dalam tahun 1905. Beliau pernah mendapatkan sejumlah dokumen asal mengenai strategi syaitan (al-khiththah asy-syaithaniyah) melalui seorang perempuan cantik hasil curian dari kekasihnya iaitu salah seorang Tokoh Besar Yahudi. Kalau Tokoh Besar Yahudi bermakna dia adalah agen Dajjal, Raja Yahudi yang ditunggu-tunggu dan bersembunyi. Tokoh Yahudi itu membawa dokumen-dokumen itu dari hasil pertemuan khusus yang diadakan oleh para pemimpin Perkumpulan Timur Besar di Paris dalam tahun 1901.

Buku professor itu diterjemahkan ke dalam bahasa Inggeris oleh seorang wartawan Inggeris, Victor Marsdone. Ketika dia menterjemahkan buku yang memuatkan dokumen-dokumen asal itu, di selalu mendapat ancaman dan gangguan serta ugutan untuk dibunuh, tetapi dia tidak mempedulikan segala ancaman itu dan terus melakukan kerja penterjemahan itu. Buku hasil penterjemahan itu dicetak dan disebar luas dengan tajuk PROTOKOLAT PEMIMPIN ZIONIS.

Setelah beberapa tahun buku itu beredar,Victor Marsdone telah mati dalam keadaan misteri yang tidak dapat dijelaskan. Walau pun keadaan menjadi kecoh dan kacau bilau akibat tersebarnya buku ini dan hilangnya sebahagian dokumennya. Dokumen-dokumen itu tetap membuka langkah untuk membahaskan tentang strategi syaitan yang disimpan dan ditetapkan sejak sekian lama. Kemudiannya Adam Wizehobart yang menjadi pencetus idea itu pada tahun 1770. Adam ialah ahli dan pendukung pertubuhan Nuraniyyin, iaitu para penyembah cahaya syaitan. Dengan terang-terang dinyatakan bahawa tujuan utamadibentuk pertubuhan Nuraniyyin ini ialah untuk membentuk s e b u a h pemerintahan anarabangsa.

Seorang pengarang Jerman, Zwack dalam bukunya b e r t a n y a Manuskrip Asli Istimewa cuba mengupas p a k a t a n antarabangsa ini. Manuskrip ini telah dikirim ke Peranchis untuk para agen Dajjal, pengikut pertubuhan Nuraniyyin untuk memimpin pemberontakan di sana. Dengan kekuasaan dan kurnia Allah, surat-surat dan dokumen-dokumen itu terbongkar kerana petir menyambar pembawa surat itu ketika dia sedang melalui Frankfurt untuk menuju ke Paris. Pembawa dokumen itu jatuh dan menjadi gila. Ketika badannya diperiksa oleh pihak berkuasa, dokumen-dokumen antik itu telah ditemui. Kemudian dokumen itu diserahkan kepada pemerintah khas di Jerman.

Setelah pemerintah Jerman menkaji secara terperinci dokumen-dokumen komplot pakatan Yahudi itu, Inilah simbol Yahudi maka dkeluarican satu perintah kepada pihak berxuasa polls supaya meoggefcdah talang dan gedung Perkumpulan Timur Akbar yang dimiliki oleh Adam Wisehobart. Setengah dari rumahnya telah dihancurkan, termasuk istana Baron Basus di Sondorsdurf yang difahami oleh kawan-kawan Adam yang sangat berpengaruh. Semasa memusnahkan rumah-rumah itu, ditemui dokumen-dokumen tambahan yang menguatkan lagi keyakinan para pemerintah Jerman bahawa semua dokumen yang drtemumya itu adalah naskah asa) komplot yang dirancang oleh Adam iaitu dengan menggunakan perang dan berbagai cara bagi membentuk sebuah pemerintahan antarabangsa dengan suatu bentuk tertentu. Rancangan itu akan diwujudkan oleh kaum Zionis. Kilang dan gedung Adam pun ditutup oleh pihak pemerintah Jerman dalam tahun 1785.

Pada tahun 1786, pemerintah Jerman menerbitkan secara terperinci tentang komplotYahudi ini dengan judul rencana/Tulisan-tulisan Asli tentang Aturan dan Sekte Nuraniyyin" Sebahagian teks itu disebarkan dan dikirimkan kepada para pejabat pemerintah dan aktivis gereja. Tetapi rupanya sikap dan wibawa or-ang-orang Nuraniyyin lebih kuat sehinggakan peringatan pemerintah Jerman itu tidak dipedulikan dan dipandang ringan.

Jadi, sebenarnya komplot Yahudi itu telah begitu lama terbentuk, telah lama aktif dan telah lama bergerak. la berjalan lancar tanpa sebarang gangguan.......

Bahkan pada 17hb. Februari 1921, Akhbar New York World mengadakan pertemuan dengan Sir Henry Ford. Dalam pertemua itu Henry Ford mengatakan secara terang-terang. "Satu hal paling penting yang akan saya katakan berkenaan dengan protokolat Yahudi ialah bahawa apa yang didalamnya sesuai benar dengan apa yang tengah berlangsung di dunia sekarang
ini. Protokolat itu telah berjalan selama 16 tahun tetapi masih sesuatu dengan hukum internasional sampai sekarang."
Setelah berita Ford itu berlalu selama 34 tahun. Jenderal William J. Car dari Amerika mengatakan,"Apa yang dikatakan oleh Ford itu telah berlalu selama 34 tahun tetapi ternyata masih sesuai dengan berbagai peristiwa yang terjadi sekarang dan yang kita alami."

Kita sekarang berada di tahun 1997. Langkah strategi terkutuk itu masih terus berjalan menuju cita-cita mereka.
Dalam dokumen yang ditulis oleh Victor marsdone itu terdapat dokumen yang memuatkan gambar ular dikelilingi bola bumi yang semuanya berbentuk bulat telur. nampak kepala dan ekor ular itu bertemu secara rapat. Ini bermakna bahawa langkah dan starategi mereka sudah sempurna tanpa ada celah-celah yang dimasuki musuh.

Ular yang tertulis di dalam dokumen itu adalah kod pengaruh atau wibawa orang Yahudi, yang menjadi lambang bagi raja mereka yang ditunggu-tunggu itu. Simbol itu dicuri dari kerajaan Firaun, kerana ular adalah kod kebijaksaan bagi para raja Firaun, disamping menjadi lambang kekuatan, kecerdikan dan ketajaman fikiran.Untuk lambang tersebut, mereka membuat berbagai macam patung dari emas. Bahkan lambang itu ditulis pada mahkota para raja dan pemimpin mereka.

Victor Marsdone berkata,"Simbol itu sebagaimana nampak dengan jelas merupakan cap protokolat Yahudi, sementara itu gambar piramid di bawah lambang itu mengandungi makna adanya hubungan lama dengan kerajaan Firaun Mesir.

Bukankah Dajjal yang cacat kedua-dua matanya itu pernah hidup di zaman raja Firaun?

Tokoh besar Masuniyah di dunia melandaskan bahawa keyakinan, kod, isyarat, darjat dan tingkatan mereka berlandaskan pada ajaran Firaun Mesir. Ajaran atau fahaman itu sampai kepada mereka melalui Bani Israil yang hidup di Mesir dan kemudian di usir keluar darinya.

Dajjal memang faham betul bahawa Mesir adalah gudang perbendaharaan dunia dan umpama permata. Dajjal tahu Mesir adalah Pusat Dunia Islam dan pusat peradabannya.Kerana citanya pada negeri Mesir dan kebencian yang meluap-luap kepada Islam, Dajjal sangat mengidam-idamkan agar Islam terkeluar dari Mesir. Dia mahu orang Yahudi memenuhi Mesir.

Dalam lambang yang dibubuh pada surat-surat rasmi di atas, Dajjal menonjolkan dirinya. Simbol yang dibuatnya ini penuh dengan makna Dajjal berpendapat dia mempunyai kecerdasan yang luar biasa, sebenarnya akal orang Muslim jauh lebih kuat darinya kalau di memang mahu bekerja keras dan selalu menuntut ilmu dengan tekun.

Lambang air dalam lambang Yahudi itu ialah Lautan Atlantik di Bermuda. Lambang dua reben itu ialah lengan Dajjal menandakan kekuatan untuk mengendalikan bentengnya dan merancang berbagai penemuan baru di dalam benteng itu. Kapal Layar yang ada dalam lambang itu merupakan gambaran salah satu kapal yang pernah disambarnya ketika cuba memasuki wilayahnya. Dia menggunakannya untuk menyebarkan berbagai jenis energi. Dia juga menggunakannya sebagai makmal untuk mengadakan percubaan di atas permukaan air. Dan dia masih mempunyai banyak kapal seperti itu.

Jika cap resmi Dajjal yang tertera dalam lembaran satu dollar Amerika diperhatikan secara teliti, maka piramid itu memberi makna adanya hukum diktator dengan pemerintahan international yang bersatu dibawah tangan kekuasaan seorang raja yang menjadi sumber cahaya dunia.

Rahsia Ketujuh
Keluarnya Dajjal dengan mengaku sebagai nabi dan tuhan merupakan salah satu tanda hari Kiamat. Ini bu pulak bererti keluar saja Dajjal, dunia akan kiamat. la hanya sebagai tanda awal akan kedatangan kiamat.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

----------------------------------------------------

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service

Pages

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
................ Orang tua yang tidak mempunyai ibadah, ibarat orang yang tidak ada kekayaan dunia dan akhirat ............................ Orang tua yang tidak mempunyai ibadah, ibarat orang yang tidak ada kekayaan dunia dan akhirat ...................................... Orang tua yang tidak mempunyai ibadah, ibarat orang yang tidak ada kekayaan dunia dan akhirat ..................... ..................... Allah taala memberi modal tubuh (dua) roh dan badan pandai-pandailah untuk menjadikan untung........ Allah taala memberi modal tubuh (dua) roh dan badan pandai-pandailah untuk menjadikan untung........ Allah taala memberi modal tubuh (dua) roh dan badan pandai-pandailah untuk menjadikan untung........

Taubat... itu mengumbah nafsu ( mencuci nafsu )

bazar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

'Magog' atau 'Makjujj "Khawarij" 000 injured 000 people . killed 250 2009 2010 2012. 40 hari Rasulullah s 40kms north of Khartoum 6-QUR-AN MENYIMPAN MAKLUMAT A massive 8.9 a.w wafat Adolf Hitler.. meninggalkan baki African Union peacekeeper Agama Awal Suku Aryan agen-agen Yahudi AHLI NUJUM ahli-ahli nujum air taubat Akan Di Sambut Akhirnya Kutemukan Kebenaran Aku mahu tinggalkan dunia dalam sujudku Al Arqam AL Fatihah buat AMALUDDIN DARUS Al-Mahdi Al-Quds all glaciers Allah ada dua jalan. Allah dalam Al-Quran AMALLUDDIN DARUS AMALUDDIN DARUS Amaluddin Darus.Qiamat Amerika menyerang China An Israeli naval patrol killed at least Antarctica is warming Apa itu Islam? Apakah Allah dapat dikenal Arab yang asli Asal-usul Keagamaan Orang India Assad regime was Astronomers using NASA asy-syam attacked Awal Tahun ayat kursi Ayatullah Khomeini Babak Peralihan Bacaan Doa Akhir bangsa Arab Bangsa-bangsa Arab Bani Hasyim Bashar Assad membakar Beirut Not Enough Death to Go Round 1983 BERSABDA Berwudhu BILA DAJJAL TELAH KELUAR bintang ber­ekor blast in Syria's BLOG cerca Islam Bomb Attacks BOMOH Burma's Rakhine State Cairo's central Cho-i-Rong district of Thailand's Christians kill Muslims converge on the holy cities converted to islam .. Daata Darbar Shrine PAKISTAN Dabbat yang ghaib di bumi dajjal Dajjal bermaharajalela.Amaluddin Daru Dajjal telah lama keluar dalam tiga katagori DENDAM YAHUDI Derro ditemui hidup di bawah bumi Di Amerika Pada 9 Sept Dialog Antara Ahlus Sunnah dan Syiah Imamiyah DIBALIK PERANG diganggu digoda dipesong Discovery Channel - Revealed The Hajj diving gear Doa yang disuruh oleh Embah Agung untuk cucu-cicit Dongguan Great Mosque.Xining Dua Dunia Dua Dunia Gedong Songo dua kiblat earthquake Earthquake ...More than 50 egypt history egypt history Mummies Egyptian and Palestinian flags Egyptian anti-government Egyptian army soldiers Egyptians to participate emas hitam.AMALUDDIN DARUS embah agung ENAM PERKARA WANITA engkau kahwini Fatimah az-Zahra February 1 Filipino firaun fled from southern Somalia following the 7.6 magnitude food and water Free Syrian Army Galactic Super-Volcano Erupts Gambaran Neraka Dunia Gaza bound aid flotilla Genghis Khan Genghis Khan 2 gerakan Wahabi Gog and Magog Gog atau Yakjuj Gog dengan Magog golongan Sulaimaniyah Golongan Syi'ah Gunmen stormed in killing Haiti Earthquake: Chronicles of Inferno Haitian earthquake Hamas militants Hampir Akhir Zaman Hari Bakar Quran heard in the Libyan Heavy explosions helicopters massacred holy fasting .Muslim Eid al-Fitr holy fasting .Ramadan at Istiqlal mosque in Jakarta holy month of Ramadan holy month of Ramadan. Lahore Horn of Africa Hundreds of thousands gather for the Friday noon prayer at Mecca's Grand Mosque IBLIS ADALAH NENEK MOYANG SYAITAN IBLIS BELUM BER­SARA.musuh itu adalah memberi erti racun yang bisa. Ibni Taimiyah Ilmu mengenal ILMU TAUHID Imam Mahdi Imam Mahdi as IMAN Semut in Jammu Indonesia Indramayu MAKAM SELAWE INFO RENCANA SENSASI Inside Story - Peace for Darfur investigasi gus im Isa Al Masih Isa Turun ke Bumi Islamic calendar Israel Storming of Gaza aid convoy to Gaza Israeli forces Isu kalimah Allah January February 10 Jarum fitnahnya JATIM Jewish settlers of setting fire to the mosque jihadciptaan Dajjal. JIN dan ALAM GAIB JIN DI RUMAH JIN TIDUR DI BILIK KOSONG KAFIR Kaisaniyah Zaidiyah dan Imamiyah kamu adalah fakir KAMU PASTI MATI Kamu PASTI mati Kamu PASTI mati (3) Sakit keras Karya NAHMAR JAMIL Kathmandu Kaum keluarga Saudi KeArah Kebangkitan kebangkitan kembali Islam KEBERKATAN iLMU Kebrina Kinkade kegilaan manusia kehancuran Arab Kehidupan dan kematian. kejatuhan muslimin Kematian Kematian membongkar wajah sebenar dunia Kemuncak Akhir Zaman Kerajaan Tuhan [174] Kertas Wang Amerika KERUNTUHAN ARAB Keruntuhan ekonomi KETERUBATAN YAHUDI keturunan Adam Keturunan Ham Keturunan Ham Kush KHAHTHAN killing Muslims Kisah BILAL BIN RABAH konco-konconya kuburku kuman-kuman KUNCI dunia Lahore largest demonstration Madinah magnitude earthquake makhluk MAN malaikat dan jin MALANG Man dan Dabbat Manusia di Langit MANUSIA DI LANGIT dan MANUSIA DI BUMI manusia MAN Mars dan Jupiter Maryland MASJID MISTERI DI TUREN Masjid Nabawi: The Prophet's Mosque Mecca and Medina melaknat Yahudi Melihat hitungan hari puasa dari ALMANAK...jawa asli membongkar wajah sebenar dunia.jatuh sakit memesongkan manusia MEMPERBAIKI KEADAAN DUNIA Mengapa Yahudi Bijak me­ngelabui umat MENGGENAL ALLAH menggerunkan menjajah negara-negara Menjelang Babak Peralihan Menjelang wafatnya Mesir dan Hittite sering muncul berperang Millions of people MIMPI RASULLULLAH Misraim MISTERI SETAN 18 - DIBALIK PERANG Mistisisme Mogadishu's Mole People Mongol dan Tartar More than three million Muslims mosque Mount Merapi volcano..25 on October 27 Mt. Ararat Mummies Muslim Muslim Mamilla cemetery in downtown Jerusalem Muslim Rohingya Muslim Suriah National Geographic Nepalese Muslim Ramadan niat penjajahan November 20 occupied West Bank Orang Mole over Pakistan's cultural Pakistans army headquarters in Rawalpindi Palestinian killed Palestinian militants Pandanglah sifat Allah PEKERJAAN ISA pembawa panji hitam. PEMBERSIHAN RUMAH SYAITAN Penemuan Rangka Manusia Raksaksa Kaum A’d peneroka China dan Turki Quaker pengikut Dajjal Perbezaan Semut Dengan Manusia perbuatan syirik Peristiwa Di Masjidil PERKAHWINAN IBLIS perut bumi perut padang pasir pic POKOK politik dan ulamak porak peranda ekonomi PROPAGANDA Protesters remained Put dan Kanaan Qadiriya Badiriya Sufi .mosque in the village of Umm Dawban Qiamat QUAKE HITS INDONESIA quake rocked QUR-AN MENYIMPAN MAKLUMAT Raiwind on the outskirts Rakaman Dalam BaitUllah. dalam kaabah Ramadan at Istiqlal mosque in Jakarta Ramadan fast Ramadan in Jeddah Ramadan in Manila RASULULLAH SAW Rasulullah Shallallahu `alaihi wasallam Ratu Dunia read the Koran RENUNGAN KE ZAMAN SILAM retreating ripping RUMAH MAKHLUK HALUS DURJANA SEPERTI IBLIS Rusia 'Gog' Sabai'yali sakaratul maut. Salahuddin Al­Ayubi Sayidi Syeikh Muhammad AsSuhaimi Scared Sacred (2004) Scientists warn that glaciers in the Andes second largest city of Aleppo Sejarah Ngeri Penindasansyiria Semenanjung Arab Serahkan diri kepada tuan yang empunya diri. shocking image Silver Spring Sixty-third anniversary SOLATNYA Somali women Somalia government southern Indonesia Sumatra island survivors fought Syed Hussein Shahab Syed Jamaluddin AI-Afghan Syed Jamaluddin Al-Afghani Syi'ah imam dua belas Syi'ah Indonesia..Husein Shahab SYRIA; Freedom vs Dictatorship Syrian government troops using tanks Tablighi Ijtema Tahrir Square Tahrir Square 8:30am Taliban Terrorists Tanda Kemunculan Tausiah Ayah teng­gelam bumi Thariqat Embah Agung The 7.0-magnitude The Aramco Exploration the holy fasting month of Ramadan Thousands of people tiga Kutbah tipu muslihat trazedi FIRAUN trisula Tsunami hits Japan after 8.9 Tujuh Sangkakala tukang nujum TUKANG RAMAL Turki kecil tv france24 Umaiyah dan Abbasiyali umat Islam Rohingya USTAZ USTAZ AMALUDDIN DARUS USTAZ Asri Ibrahim. Rabbani meninggal dunia. Ustaz Fathul Bari Masuk Masjid SYIAH Buat Apa Ustaz Haji Shaari Mohd Yusuf UTUSAN SYAITAN WAFAT wilayah ikhlas worldwide Yahudi Yahudi dunia Yahudi menaklukkan Yak­juj (RUSia) zaman Abdul Muthalib zaman ini ZAMAN KEMUNCULAN MAHDI