VIDEO PILIHAN...

Tentang Iskandar Zulkarnain dan kemunculan Yakjud dan Makjud..

Ustaz Zainul Asri Ramli Kuliah Kitab Bahrul Mazi(Hadis 29) Ustaz Muhammad Alexander bertajuk Yakjuj & Makjuj

Tuesday, July 27

Adolf Hitler.. meninggalkan baki orang Yahudi


Apa yang bakal anda baca ini.....saya kongsi bersama anda semua...

Sumber NOTA 1

Aku berbual dengan seorang ahli keluarga yang sedang menamatkan tesis PhD beliau dan aku amat terperanjat apabila beliau nyatakan tesis beliau berkaitan Adolf Hitler, pemimpin Nazi. Maka aku katakan "Takkan dah habis semua tokoh Islam di dunia ini sampai kamu memilih si bodoh ini dijadikan tajuk?"

Beliau ketawa lalu bertanya apa yang aku ketahui tentang Hitler.

Aku lalu menjawab bahawa Hitler seorang pembunuh yang membunuh secara berleluasa dan meletakkan German mengatasi segala-galanya...lalu dia bertanya dari mana sumber aku. Aku menjawab sumberku dari TV pastinya.

Lalu dia berkata : " Baiklah, pihak British telah melakukan lebih dahsyat dari itu...pihak Jepun semasa zaman Emperor mereka juga sama...tapi kenapa dunia hanya menghukum Hitler dan meletakkan kesalahan malahan memburukkan nama Nazi seolah-olah Nazi masih wujud hari ini sedangkan mereka melupakan kesalahan pihak British kepada Scotland, pihak Jepun kepada dunia dan pihak Afrika Selatan kepada kaum kulit hitam mereka?"

Aku lantas meminta jawapan dari beliau. Beliau menyambung : "Ada dua sebab -

1. Prinsip Hitler berkaitan Yahudi, Zionisme dan penubuhan negara Israel. Hitler telah melancarkan Holocaust untuk menghapuskan Yahudi kerana beranggapan Yahudi akan menjahanamkan dunia pada suatu hari nanti.

2. Prinsip Hitler berkaitan Islam. Hitler telah belajar sejarah kerajaan terdahulu dan umat yang lampau, dan beliau telah menyatakan bahawa ada tiga tamadun yang terkuat, iaitu Parsi, Rome dan Arab. Ketiga-tiga tamadun ini telah menguasai dunia satu ketika dulu dan Parsi serta Rome telah mengembangkan tamadun mereka hingga hari ini, manakala Arab pula lebih kepada persengketaan sesama mereka sahaja. Beliau melihat ini sebagai satu masalah kerana Arab akan merosakkan Tamadun Islam yang beliau telah lihat begitu hebat satu ketika dulu.

Atas rasa kagum beliau pada Tamadun Islam, beliau telah mencetak risalah berkaitan Islam dan diedarkan kepada tentera Nazi semasa perang, walaupun kepada tentera yang bukan Islam.


Beliau juga telah meberi peluang kepada tentera German yang beragama Islam untuk menunaikan solat ketika masuk waktu di mana jua...bahkan tentera German pernah bersolat di dataran Berlin dan Hitler ketika itu mennggu sehingga mereka tamat solat jemaah untuk menyampaikan ucapan beliau...


Hitler juga sering bertemu dengan para Ulamak dan meminta pendapat mereka serta belajar dari mereka tentang agama dan kisah para sahabat dalam mentadbir...

The Association between Naziism and Arab Antisemitism


Beliau juga meminta para Sheikh untuk mendampingi tentera beliau bagi mendoakan mereka yang bukan Islam dan memberi semangat kepada yang beragama Islam untuk membunuh Yahudi...



Seorang tentera Nazi melekatkan gambar Mufti Al-Quds

Semua maklumat ini ialah hasil kajian sejarah yang dilakukan oleh saudara aku untuk tesis PhD beliau dan beliau meminta aku tidak menokok tambah apa-apa supaya tidak menyusahkan beliau untuk membentangkannya nanti. Beliau tidak mahu aku campurkan bahan dari internet kerana aku bukan pakar bidang sejarah. Tetapi gambar-gambar yang ada di sini sudah lama tersebar dan semua orang boleh melihatnya di internet.

Aku juga sedaya upaya mencari maklumat tambahan di internet dan berjumpa beberapa perkara :

1: Pengaruh Al-Quran di dalam ucapan Hitler.
Ketika tentera Nazi tiba di Moscow, Hitler berhajat menyampaikan ucapan. Dia memerintahkan penasihat-penasihatnya untuk mencari kata-kata pembukaan yang hebat tak kira dari kitab agama, kata-kata ahli falsafah ataupun dari bait syair. Seorang sasterawan Iraq yang bermastautin di German mencadangkan ayat Al-Quran :



(اقتربت الساعة وانشق القمر) bermaksud : Telah hampir Hari Kiamat dan bulan akan terbelah...

Hitler berasa kagum dengan ayat ini dan menggunakannya sebagai kalam pembukaan dan isi kandungan ucapan beliau. Memang para ahli tafsir menghuraikan bahawa ayat tersebut bermaksud kehebatan, kekuatan dan memberi maksud yang mendalam.

Perkara ini dinyatakan oleh Hitler di dalam buku beliau Mein Kampf yang ditulis di dalam penjara bahawa banyak aspek tindakan beliau berdasarkan ayat Al-Quran, khususnya yang berkaitan tindakan beliau ke atas Yahudi...

2. Hitler bersumpah dengan nama Allah yang Maha Besar

Hitler telah memasukkan sumpah dengan nama Allah yang Maha Besar di dalam ikrar ketua tenteranya yang akan tamat belajar di akademi tentera German.

" Aku bersumpah dengan nama Allah (Tuhan) yang Maha Besar dan ini ialah sumpah suci ku,bahawa aku akan mentaati semua perintah ketua tentera German dan pemimpinnya Adolf Hitler, pemimpin bersenjata tertinggi, bahawa aku akan sentiasa bersedia untuk berkorban dengan nyawaku pada bila-bila waktu demi pemimpin ku"

3. Hitler telah enggan meminum beer (arak) pada ketika beliau gementar semasa keadaan German yang agak goyah dan bermasalah. Ketika itu para doktor mencadangkan beliau minum beer sebagai ubat dan beliau enggan, sambil mangatakan " Bagaimana anda ingin suruh seseorang itu minum arak untuk tujuan perubatan sedangkan beliau tidak pernah seumur hidupnya menyentuh arak?"

Ya, Hitler tidak pernah menjamah arak sepanjang hayat beliau...minuman kebiasaan beliau ialah teh menggunakan uncang khas...

Bukanlah tujuan penulisan ini untuk membela apa yang dilakukan oleh Hitler, tetapi ianya bertujuan untuk menyingkap apa yang disembunyikan oleh pihak Barat.

Semoga kita semua beroleh manfaat.



++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

SUMBER 2:


Adolf Hitler dan Propaganda Simpati Yahudi

oleh Mohd Shah Reedza (whatwhenwrong9@hotmail.com)

Satu nama yang tidak asing lagi dalam sejarah peradaban dan tamadun manusia. Satu tokoh politik dan juga pemimpin tentera yang pernah digeruni malah dipuja. . Saya secara hakikatnya amat meminati beliau satu ketika dulu.

Saya telah membaca bermacam-macam artikel mengenai beliau di zaman kegemilangan Nazi, satu parti yang pada asalnya sebuah parti nasionalis. Bermacam juga jenis filem walaupun bias kepada pihak bersekutu dan Yahudi namun ia telah menaikkan lagi minatku pada ketokohan manusia ini yang hanyalah seorang “Runner” di zaman Perang Dunia Pertama.
Kronologi hidup Adolf Hitler secara ringkas:


Mencari pekerjaan sesuai dengan minatnya dalam senilukis tetapi gagal. Beliau menyalahkan bangsa Yahudi sebangai kekurangan kekosongan jawatan dan peluang perniagaan yang didominasi mereka.

Menyertai tentera Jerman untuk Perang Dunia Pertama. Cedera dan ditugaskan ke Pejabat Pentadbiran Tentera setelah perang tamat.

Menyertai secara aktif pidato mengenai nasionalisma Jerman di Beer Hall. Salah sebuah bar yang sering dikunjungi beliau di Bavaria. Tertubuhnya Parti Buruh Jerman yang kemudian ditukar ke Parti Nasionalis Sosialis yang lebih dikenali sebagai Parti Nazi.

Berlakunya usaha rampasan kuasa pentadbiran daerah Bavaria diketuai Hitler bersama rakan-rakan bekas tentera. Usaha ini dinamakan ‘Beer Hall Puscht”. Ditangkap dan dipenjarakan.

Rise Of Evil - Munich Beer Hall Putsch



The Kapp Putsch (original footage)





  • Keluar dari penjara dan kembali menghidupkan Parti Nazi tetapi harus bersemuka dengan musuh yang lebih muda dalam parti, Joseph Goebels dan Strausser.
  • Goebels dilantik kemudiannya sebagai Menteri Akhbar dan Media.
  • Pencapaian membanggakan Parti Nazi dalam Pilihanraya Jerman.
  • Meluaskan kuasa dengan memenangi sekali lagi Pilihanraya Jerman seterusnya memaksa Chancellor Jerman meletak jawatan.
  • Berjaya mempermainkan Vice Chancellor ketika itu yang tamakkan kuasa. Membakar Reichstag, bangunan parlimen Jerman seterusnya memaksa ahli-ahli parlimen yang bukan Nazi menyokong Akta Cetak dan Berucap.
  • Jawatan Chancellor diserahkan kepada Hitler secara terpaksa berikutan sokongan mendadak terhadap beliau.
  • Menubuhkan SS dan menggabungkan semula angkatan tentera Jerman dan melancarkan perang penaklukan ke atas Negara-negara eropad seperti Austria, Poland, Perancis, Czech dan beberapa lagi.
  • Penubuhan Concentration Camp untuk pembelot dan juga penentang Nazi. Membawa kepada Holocaust dengan penubuhan Kem Auschwitz.
Nazi Concentration Camps Part 6: Dachau and Bergen-Belsen



  • Beratus ribu bangsa Yahudi telah dibawa ke Auschwitz dan dibunuh.
  • D-Day. Serangan tentera bersekutu.
  • Serangan balas terhadap England dengan peluru V8 yang baru dicipta tetapi gagal meninggalkan impak.
  • Cubaan menyerang Russia oleh Jerman tetapi dalam masa yang sama diserang tentera bersekutu.
  • Pertahanan Jerman lumpuh dan Reichstag telah ditawan menandakan kekalahan Jerman.
  • Hitler membunuh diri bersama isterinya Ava Braum.
The Secret Life of Adolf Hitler (1958)



Eva Braun Documentary



Orang paling kanannya Goebles turut membunuh diri bersama ahli keluarga dengan pil sianida.
Tetapi, dalam pada kita asyik berdebat dan memikirkan samada benar atau tidak sejarah di atas, apa yang pasti ialah kita tidak hidup di zaman itu untuk mengalaminya sendiri. Kita juga bukannya ada keluarga yang bersangkut paut dengan Hitler ataupun Himmler, kalaupun ada cucu ataupun saksi yang masih hidup sekarang, tiada sesiapapun mampu membuktikan segalanya 100% tepat kerana itu semua hanyalah berdasarkan bagaimana kita memikirkan apa yang kita lihat,baca dan saksikan.

Namun, itu tidak bermakna kita sampai di sini sahaja. Hakikatnya, kita bebas mengeluarkan pendapat berdasarkan sumber yang ada mahupun pengalaman sendiri, maka dengan intensi inilah saya ingin mengutarakan pendapat-pendapat saya berkaitan kisah Hitler diatas yang juga berkaitan dengan kehidupan kita.

1) Simpati
Saya sudah menonton bermacam-macam filem kategori Holocaust. Saving Private Ryan, Pianist, Schindler’s Lists, Band of Brothers hinggakan terdapat juga filem-filem yang ingin juga mengaitkan Nazi secara sengaja seperti Hell Boy, Inside Man dan juga Indiana Jones. Segalanya mudah pada fikiran saya. Ini kerana Jika saya dari kalangan mereka pun saya mungkin juga akan melakukan perkara yang sama. Atas sebab agama dan bangsa Yahudi, penderitaan mereka perlu di canang di seluruh dunia. Kekejaman Nazi harus dikenali seluruh dunia.

Apa objektifnya? Konspirasi? Sebaran Pengaruh? Simpati?

Ya, simpati adalah alasan yang sangat kukuh. Pelik atau tidak, saya merasakan simpati adalah salah satu sikap yang boleh menjadi kelemahan seseorang. Bukanlah bermaksud yang kita tidak perlu bersimpati. Cuma kita perlu lebih berhati-hati. Umat Islam ini tidak terkira musuhnya yang sentiasa akan mencari kesempatan.

Tragedi Holocaust merupakan salah satu agenda yang sengaja dibesar-besarkan pihak tertentu untuk meraih simpati. Memang benar mangsa tidak sepatutnya diseksa sebegitu tetapi malangnya, Holocaust ini juga telah menjadi kiblat untuk pihak tertentu melancarkan kekerasan, penindasan, rampasan, seksaan kepada orang yang tidak bersalah kepada mereka. Alasannya mudah, itu hak mereka.

Tetapi tiada satu pihak pun yang berani menghalang mereka secara terang-terangan dan dengan tegas. Holocaust telah jadi satu fenomena, sehebat mana fenomena Michael Jackson dan juga Beattles dahulu.


Presiden Iran Ahmadinejjad pernah menyuarakan Holocaust ini adalah satu pembohongan semata-mata dan tidak pernah berlaku. Saya tidak berapa setuju dengan pendapat beliau tetapi saya amat bersetuju sekiranya dikatakan bahawa kisah Holocaust telah diperbesar-besarkan jauh lebih teruk dari perkara yang sebenarnya terjadi hinggakan terdapat berpuluh-puluh Muzium Holocaust serata Amerika Syarikat. Adakah anda berpeluang menonton Discovery Channel dalam rancangan Scrap Book From Hell:Auschwitz? Sekiranya terdapat siaran ulangan kelak, sila tonton sambil mengingatkan apa yang berlaku pada saudara-saudara kita di Tebing Barat dan saya pasti anda semua dapat mengukur sejauh mana tahap simpati anda.

Zdjęcia z albumów nazistów 1/5



Zdjęcia z albumów nazistów 2/5


Zdjęcia z albumów nazistów 3/5



Zdjęcia z albumów nazistów 4/5


Zdjęcia z albumów nazistów 5/5


2) Keadilan dan kebenaran

Kita sering berbicara tentang bagaimana Yahudi menguasai dunia tetapi dalam masa yang sama mereka (Yahudi) juga banyak menggambarkan dalam filem bagaimana Nazi menguasai sebahagian besar Eropah dengan kekerasan dan “Holocaust”. Turut digambarkan bagaimana Hitler memerintah apabila beliau senantiasa berlaku kasar kepada pegawai bawahannya dan juga bagaimana rakusnya Hitler membawa Jerman ke lembah peperangan yang penuh dosa.

Pada fikiran saya, perkara ini juga adalah satu langkah yang bijak. Mengapa? Kerana secara tidak langsung corak penguasaaan Hitler ini telah bejaya di”tiru’ oleh pemimpin lain. Jangan lupa pada Idi Amin. Ingatlah Juga jeneral Farah Aideed. Bagaimana pula Saddam Hussein?

Saya jamin majority dunia melihat mereka ini adalah dari acuan Hitler, namun adakah kita berada di sana untuk melaluinya? Adakah kita semua sebahagian dari bala tentera atau barisan pemimpin semasa pemerintahan mereka?

Hasilnya, lihatlah apa yang kita nampak dalam filem King of Scotland, tontonilah Black Hawk Down untuk Farah Aideed dan lihatlah Generation Kill untuk Saddam. Adakah mereka mati sebagai Islam? Adakah mereka mati memperjuangkan keadilan dan kebenaran?

The Last King of Scotland Soundtrack - Voice Of The Forgotten


Last King of Scotland


---
Black Hawk Down

----

Generation Kill




Adakah mereka sekejam yang digambarkan? Kita tidak tahu. Mengakulah bahawa kita tidak pasti 100%.

Tetapi apa yang pasti, sedikit sebanyak saya yakin di dalam hati kita semua, idea-idea untuk berlaku kejam ini telah di promosi kepada kita. Telah ditanam secara halus dalam sanubari dan hidup kita. Mereka telah bertindak dengan bijak untuk mengajar kita bahawa setiap yang buruk, jahat, kejam, tidak berhati perut dan tanpa perikemanusiaan seperti Hitler dan “protégé”nya harus diadili. Mereka ini harus dihukum secara setimpal, dan kita haruslah membela sesiapa yang ditindas oleh mereka yang kejam ini.

Namun sedarkah kita siapa yang diadili dalam hal ini? Siapa yang dibela dalam kisah sejarah ini? Pada mulanya filem Black Hawk Down amatlah mengujakan saya tapi saya akhirnya terfikir, kenapa saya merasa gembira setelah pihak Amerika Berjaya mengalahkan tentera Farah Aideed? Saya ini dipihak yang mana?. Persoalan terakhir untuk kita lebih tidak selesa. Pihak yang jahat dan kejam ni digambarkan ganas seperti Rejim Tel Aviv bukan? Ataupun MILF? Abu Sayyaf? Al-Qaeda? Hamas? Hizbullah? Mereka ini juga terlibat dalam peperangan juga bukan? Dapatkan anda kaitkannya? Sama-sama kita fikirkan.

Saya cuba sebaik mungkin untuk merungkaikan bagaimana kemunculan Hitler dan pengaruhnya diadaptasi dan dipraktikkan untuk tujuan tertentu. Adakah kita telah di’brainwash’ kan? Saya rasa tidak.

Cuma sesetengah pihak telah berupaya untuk membuat kita berfikir yang positif secara rambangnya tetapi dalam masa yang sama telah mengaktifkan sebahagian kecil kegelapan di hati kita.

Apa kaitannya dengan kisah ringkas Hitler di atas? Kita pasti akan dapat menemui contoh-contoh simpati dan keadilan dalam sejarah kehidupan dan politiknya. Terdapatkah perumpamaan serupa di zaman kita ini? Tidak perlu pergi jauh. Lihat saja kepada peristiwa September 11 dan impak serta perkara susulan yang berlaku daripadanya. Untuk apa Perang ke atas Iraq dan Afghanistan? Adakah kerana ‘simpati’ berserta demi ‘keadilan dan kebenaran” maka perang-perang ini dicetuskan? Sama-sama kita akan kupas lagi.

Insya’allah saya akan sambung lagi artikel ini dalam masa terdekat.
Assalamualaikum

(blog penulis artikel : kopiahlama.blogspot.com)

--------------------------------------------------------------------------------
NOTA; Apalah ada pada saya ... inzin dari sumber sebenar ,saya cuma memanjangkan di blog saya semoga manfaatnya kita kongsi bersama.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

----------------------------------------------------

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service

Pages

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
................ Orang tua yang tidak mempunyai ibadah, ibarat orang yang tidak ada kekayaan dunia dan akhirat ............................ Orang tua yang tidak mempunyai ibadah, ibarat orang yang tidak ada kekayaan dunia dan akhirat ...................................... Orang tua yang tidak mempunyai ibadah, ibarat orang yang tidak ada kekayaan dunia dan akhirat ..................... ..................... Allah taala memberi modal tubuh (dua) roh dan badan pandai-pandailah untuk menjadikan untung........ Allah taala memberi modal tubuh (dua) roh dan badan pandai-pandailah untuk menjadikan untung........ Allah taala memberi modal tubuh (dua) roh dan badan pandai-pandailah untuk menjadikan untung........

Taubat... itu mengumbah nafsu ( mencuci nafsu )

bazar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

'Magog' atau 'Makjujj "Khawarij" 000 injured 000 people . killed 250 2009 2010 2012. 40 hari Rasulullah s 40kms north of Khartoum 6-QUR-AN MENYIMPAN MAKLUMAT A massive 8.9 a.w wafat Adolf Hitler.. meninggalkan baki African Union peacekeeper Agama Awal Suku Aryan agen-agen Yahudi AHLI NUJUM ahli-ahli nujum air taubat Akan Di Sambut Akhirnya Kutemukan Kebenaran Aku mahu tinggalkan dunia dalam sujudku Al Arqam AL Fatihah buat AMALUDDIN DARUS Al-Mahdi Al-Quds all glaciers Allah ada dua jalan. Allah dalam Al-Quran AMALLUDDIN DARUS AMALUDDIN DARUS Amaluddin Darus.Qiamat Amerika menyerang China An Israeli naval patrol killed at least Antarctica is warming Apa itu Islam? Apakah Allah dapat dikenal Arab yang asli Asal-usul Keagamaan Orang India Assad regime was Astronomers using NASA asy-syam attacked Awal Tahun ayat kursi Ayatullah Khomeini Babak Peralihan Bacaan Doa Akhir bangsa Arab Bangsa-bangsa Arab Bani Hasyim Bashar Assad membakar Beirut Not Enough Death to Go Round 1983 BERSABDA Berwudhu BILA DAJJAL TELAH KELUAR bintang ber­ekor blast in Syria's BLOG cerca Islam Bomb Attacks BOMOH Burma's Rakhine State Cairo's central Cho-i-Rong district of Thailand's Christians kill Muslims converge on the holy cities converted to islam .. Daata Darbar Shrine PAKISTAN Dabbat yang ghaib di bumi dajjal Dajjal bermaharajalela.Amaluddin Daru Dajjal telah lama keluar dalam tiga katagori DENDAM YAHUDI Derro ditemui hidup di bawah bumi Di Amerika Pada 9 Sept Dialog Antara Ahlus Sunnah dan Syiah Imamiyah DIBALIK PERANG diganggu digoda dipesong Discovery Channel - Revealed The Hajj diving gear Doa yang disuruh oleh Embah Agung untuk cucu-cicit Dongguan Great Mosque.Xining Dua Dunia Dua Dunia Gedong Songo dua kiblat earthquake Earthquake ...More than 50 egypt history egypt history Mummies Egyptian and Palestinian flags Egyptian anti-government Egyptian army soldiers Egyptians to participate emas hitam.AMALUDDIN DARUS embah agung ENAM PERKARA WANITA engkau kahwini Fatimah az-Zahra February 1 Filipino firaun fled from southern Somalia following the 7.6 magnitude food and water Free Syrian Army Galactic Super-Volcano Erupts Gambaran Neraka Dunia Gaza bound aid flotilla Genghis Khan Genghis Khan 2 gerakan Wahabi Gog and Magog Gog atau Yakjuj Gog dengan Magog golongan Sulaimaniyah Golongan Syi'ah Gunmen stormed in killing Haiti Earthquake: Chronicles of Inferno Haitian earthquake Hamas militants Hampir Akhir Zaman Hari Bakar Quran heard in the Libyan Heavy explosions helicopters massacred holy fasting .Muslim Eid al-Fitr holy fasting .Ramadan at Istiqlal mosque in Jakarta holy month of Ramadan holy month of Ramadan. Lahore Horn of Africa Hundreds of thousands gather for the Friday noon prayer at Mecca's Grand Mosque IBLIS ADALAH NENEK MOYANG SYAITAN IBLIS BELUM BER­SARA.musuh itu adalah memberi erti racun yang bisa. Ibni Taimiyah Ilmu mengenal ILMU TAUHID Imam Mahdi Imam Mahdi as IMAN Semut in Jammu Indonesia Indramayu MAKAM SELAWE INFO RENCANA SENSASI Inside Story - Peace for Darfur investigasi gus im Isa Al Masih Isa Turun ke Bumi Islamic calendar Israel Storming of Gaza aid convoy to Gaza Israeli forces Isu kalimah Allah January February 10 Jarum fitnahnya JATIM Jewish settlers of setting fire to the mosque jihadciptaan Dajjal. JIN dan ALAM GAIB JIN DI RUMAH JIN TIDUR DI BILIK KOSONG KAFIR Kaisaniyah Zaidiyah dan Imamiyah kamu adalah fakir KAMU PASTI MATI Kamu PASTI mati Kamu PASTI mati (3) Sakit keras Karya NAHMAR JAMIL Kathmandu Kaum keluarga Saudi KeArah Kebangkitan kebangkitan kembali Islam KEBERKATAN iLMU Kebrina Kinkade kegilaan manusia kehancuran Arab Kehidupan dan kematian. kejatuhan muslimin Kematian Kematian membongkar wajah sebenar dunia Kemuncak Akhir Zaman Kerajaan Tuhan [174] Kertas Wang Amerika KERUNTUHAN ARAB Keruntuhan ekonomi KETERUBATAN YAHUDI keturunan Adam Keturunan Ham Keturunan Ham Kush KHAHTHAN killing Muslims Kisah BILAL BIN RABAH konco-konconya kuburku kuman-kuman KUNCI dunia Lahore largest demonstration Lobsang Rampa Madinah magnitude earthquake makhluk MAN malaikat dan jin MALANG Man dan Dabbat Manusia di Langit MANUSIA DI LANGIT dan MANUSIA DI BUMI manusia MAN Mars dan Jupiter Maryland MASJID MISTERI DI TUREN Masjid Nabawi: The Prophet's Mosque Mecca and Medina melaknat Yahudi Melihat hitungan hari puasa dari ALMANAK...jawa asli membongkar wajah sebenar dunia.jatuh sakit memesongkan manusia MEMPERBAIKI KEADAAN DUNIA Mengapa Yahudi Bijak me­ngelabui umat MENGGENAL ALLAH menggerunkan menjajah negara-negara Menjelang Babak Peralihan Menjelang wafatnya Mesir dan Hittite sering muncul berperang Millions of people MIMPI RASULLULLAH Misraim MISTERI SETAN 18 - DIBALIK PERANG Mistisisme Mogadishu's Mole People Mongol dan Tartar More than three million Muslims mosque Mount Merapi volcano..25 on October 27 Mt. Ararat Mummies Muslim Muslim Mamilla cemetery in downtown Jerusalem Muslim Rohingya Muslim Suriah National Geographic Nepalese Muslim Ramadan niat penjajahan November 20 occupied West Bank Orang Mole over Pakistan's cultural Pakistans army headquarters in Rawalpindi Palestinian killed Palestinian militants Pandanglah sifat Allah PEKERJAAN ISA pembawa panji hitam. PEMBERSIHAN RUMAH SYAITAN Penemuan Rangka Manusia Raksaksa Kaum A’d peneroka China dan Turki Quaker pengikut Dajjal Perbezaan Semut Dengan Manusia perbuatan syirik Peristiwa Di Masjidil PERKAHWINAN IBLIS perut bumi perut padang pasir pic POKOK politik dan ulamak porak peranda ekonomi PROPAGANDA Protesters remained Put dan Kanaan Qadiriya Badiriya Sufi .mosque in the village of Umm Dawban Qiamat QUAKE HITS INDONESIA quake rocked QUR-AN MENYIMPAN MAKLUMAT Raiwind on the outskirts Rakaman Dalam BaitUllah. dalam kaabah Ramadan at Istiqlal mosque in Jakarta Ramadan fast Ramadan in Jeddah Ramadan in Manila RASULULLAH SAW Rasulullah Shallallahu `alaihi wasallam Ratu Dunia read the Koran RENUNGAN KE ZAMAN SILAM retreating ripping RUMAH MAKHLUK HALUS DURJANA SEPERTI IBLIS Rusia 'Gog' Sabai'yali sakaratul maut. Salahuddin Al­Ayubi Sayidi Syeikh Muhammad AsSuhaimi Scared Sacred (2004) Scientists warn that glaciers in the Andes second largest city of Aleppo Sejarah Ngeri Penindasansyiria Semenanjung Arab Serahkan diri kepada tuan yang empunya diri. shocking image Silver Spring Sixty-third anniversary SOLATNYA Somali women Somalia government southern Indonesia Sumatra island survivors fought Syed Hussein Shahab Syed Jamaluddin AI-Afghan Syed Jamaluddin Al-Afghani Syi'ah imam dua belas Syi'ah Indonesia..Husein Shahab SYRIA; Freedom vs Dictatorship Syrian government troops using tanks Tablighi Ijtema Tahrir Square Tahrir Square 8:30am Taliban Terrorists Tanda Kemunculan Tausiah Ayah teng­gelam bumi Thariqat Embah Agung The 7.0-magnitude The Aramco Exploration the holy fasting month of Ramadan Thousands of people tiga Kutbah tipu muslihat trazedi FIRAUN trisula Tsunami hits Japan after 8.9 Tujuh Sangkakala tukang nujum TUKANG RAMAL Turki kecil tv france24 Umaiyah dan Abbasiyali umat Islam Rohingya USTAZ USTAZ AMALUDDIN DARUS USTAZ Asri Ibrahim. Rabbani meninggal dunia. Ustaz Fathul Bari Masuk Masjid SYIAH Buat Apa Ustaz Haji Shaari Mohd Yusuf UTUSAN SYAITAN WAFAT wilayah ikhlas worldwide Yahudi Yahudi dunia Yahudi menaklukkan Yak­juj (RUSia) zaman Abdul Muthalib zaman ini ZAMAN KEMUNCULAN MAHDI